سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

استان تهران در صدر نقاط حادثه خیز کشور

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: استان تهران ۳۷۴ نقطه حادثه خیز را در سطح معابر درون شهری دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سیدکمال هادیانفر با اشاره آمار نقاط حادثه خیز اظهار کرد: ابتدای سال 1402 تعداد کل نقاط حادثه خیز درون شهری در کشور 2523 که تا پایان مهرماه سال جاری تعداد 427 نقطه اصلاح شده است.

 

وی افزود: از تعداد 2096 نقطه حادثه خیزی که باقی مانده، تعداد 355 نقطه آشکار سازی و تعداد 171 نقطه حادثه خیز نیز ایمن سازی شده است.

 

سردار هادیانفر با بیان اینکه استان های تهران ، خوزستان و فارس بیشترین نقاط حادثه خیز را در ابتدای سال 1402 داشتند، اضافه کرد: بیشترین فعالیت در جهت رفع نقاط حادثه خیز را استان تهران با 112 مورد از 486 نقطه و خوزستان با 53مورد از257 نقطه حادثه خیز را داشته اند.

 

وی ادامه داد: استان های تهران، خوزستان و فارس به ترتیب با 374 ، 204 و 186 نقطه، بیشترین نقاط حادثه خیز باقیمانده را در سطح کشور دارند.

 

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به شناسنامه ترافیکی نقاط حادثه خیز، گفت: کلیه نقاط حادثه خیز در ابتدای سال 1402 از سوی پلیس راهور استان ها اعلام شده و دارای شناسنامه ترافیکی که این شناسنامه از عناوینی چون نام نقطه حادثه خیز، نوع محل، علت حادثه خیز بودن، طول جغرافیایی و عرض جغرافیایی برخوردار می باشد.

 

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: صورت جلسه تنظیمی بابت شناسنامه های نقاط حادثه خیز با هماهنگی و نظارت شورای عالی ترافیک، پلیس راهور استان و شهرداری های استان مربوطه تنظیم شده که نهایتاً به تایید وزارت کشور رسیده است./ تسنیم

ارسال نظر